друкувати


Микитинці на Івано-Франківщині святкуватимуть півтисячолітній ювілей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-11 11:15:38

Півтисячі років з дня першої документальної загадки про свій населений пункт відзначає цього року громада приміського села Микитинці.

Як повідомив Коломия ВЕБ Порталу Микитинецький сільський голова Михайло Сіщук, святкові заходи, присвячені ювілею заплановані на 29 серпня. До їх програми входять служба Божа в місцевому храмі, урочисте представлення мешканцями свого села гостям урочистостей, різнопланові конкурси, в тому числі співи під систему караоке, великий святковий концерт і дискотека.

Передбачалося також завершити святкування пишним феєрверком, проте з огляду на заборону піротехнічних заходів через високий ступінь пожежної небезпеки, вогняне дійство опинилося під питанням.

З метою забезпечення якісного проведення свята, в ході оперативної наради у Івано-Франківського міського голови 10 серпня було домовлено про виділення в розпорядження сільської ради муніципального духового оркестру, автобусу аудіопідтримки, а також коштів з міського бюджету, необхідних для завершення ямкового ремонту ряду доріг на в’їзді до села.

Автор: Сергій БІЛИЙ