друкувати


Прикарпатські енергетики визначали найбільш вправного аварійного ремонтника

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-09 12:30:57

Прикарпатські енергетики визначали найбільш вправного аварійного ремонтника. Вже вп'яте на спеціальному полігоні відбувся турнір серед оперативно-виїзних бригад та диспетчерів.

Для них керівництво "Прикарпаттяобленерго" підготувало практичні та теоретичні завдання. А розпочались змагання з огляду робочого реманенту, за який теж нараховувались залікові бали. У фіналі - кращі з кращих. Першими до завдання приступають фаворити турніру - лисецькі енергетики є його дворазовими переможцями.

Фахівці евакуювали уражену струмом людину. Після чого надали потерпілому невідкладну допомогу. Наступний іспит - складніший. Енергетикам потрібно ліквідувати пожежу на трансформаторній підстанції. А перед тим - відімкнути її від струму, аби самому не постраждати. В цій справі, кажуть електрики, головне не розгубитись. Під час змагань учасники докладали максимальних зусиль. Адже на них чекали цінні трофеї. Однак найбільш досвідченими виявились рогатинські енергетики. Для потреб свого РЕМу вони виграли новий автомобіль. А ще - річну надбавку до зарплатні. Серед диспетчерів перемога - у калуського спеціаліста.

Джерело: Радіо «Західний полюс»