друкувати


Івано-Франківські РЕМ та УЕГГ не прибирають свої території

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-05 04:00:10

З проханням зобов’язати керівників Івано-Франківських району електромереж та управління експлуатації газового господарства прибрати ввірені їм ділянки на території міста Івано-Франківська звернувся до міської влади головний інженер муніципальної інспекції з благоустрою Валерій Козлов.

З його слів, в даний час в обласному центрі Прикарпаття функціонує багато трансформаторних підстанцій, газорозподільних пунктів та інших технічних споруд, що належать вказаним організаціям. Доступ на їх територію працівникам ЖЕО та комунальних служб заборонено, і територія таких споруд в більшості випадків залишається неприбраною.

Муніципальна інспекція з благоустрою останнім часом приділяє питанню прибирання підприємствами, організаціями та установами своїх територій підвищену увагу, що пов’язано з підготовкою міста до відзначення 19-ї річниці проголошення Незалежності України. Зі слів пана Козлова, тільки за минулий тиждень муніципальними інспекторами було складено 8 адміністративних протоколів. Серед типових порушень: гілля в дворах і на дорогах, неприбрані купки сміття тощо.

Автор: Сергій БІЛИЙ