друкувати


І.Кінаш: Феєрверк цього року буде вдвічі дешевший і втричі довший

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-05 10:00:03

15 урочистих заходів, присвячених відзначенню 19-ї річниці з дня проголошення Незалежності України, планується провести 23-24 серпня в Івано-Франківську. Про це Коломия ВЕБ Порталу повідомив начальник управління внутрішньої політики Івано-Франківського міськвиконкому Ігор Кінаш.

З його слів, проведення святкових заходів регламентовано прийнятим 26 липня відповідним розпорядженням міського голови, на виконання якого вже проведено кілька організаційних нарад.

До участі в урочистостях традиційно буде залучено представників духовенства, військовослужбовців розташованих в Івано-Франківську військових частин, працівників культури, освіти, комунальників міста.

В рамках програми святкувань 23 серпня на Вічевому майдані обласного центру буде урочисто піднято державний прапор України, свято якого відзначається в нашій країні цього дня, а 24 серпня там же відбудеться традиційне святкове віче. Крім того, планується проведення урочистої академії в Івано-Франківському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. І.Франка за участю керівництва області, різного роду святкових концертів та святкового феєрверку. Останній, зі слів пана Кінаша буде в два рази дешевший і в три рази триваліший. Цікаво, що анонсування урочистостей планується здійснювати не тільки через засоби масової інформації, а й під час проповідей у церквах, для чого на адресу єпископів діючих в регіоні конфесій направлено відповідні листи.

Міська влада також планує направити півтисячі привітальних листівок відомим людям, що проживають в обласному центрі.

Автор: Сергій БІЛИЙ