друкувати


Івано-Франківськими комунальниками розроблені заходи по підготовці до Дня Незалежності України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-04 11:30:07

Управлінням житлово-комунального господарства розроблені заходи по підготовці до відзначення 19-ої річниці Незалежності України.

КП«ДРЕУ». Будуть приведені в належний стан вулиці, площі та майдани (1200000 кв.м), в'їздні знаки (5 шт.), помиті урни (100 шт.), очищені від бруду перила і огорожі (400 кв.м). Планується завершити дорожню розмітку на радіальних вулицях та в центральній частині міста (з 66 вулиць вже охоплено 37).

На даний час відремонтовано поточним ремонтом з 63 вулиць 46. В стадії закінчення - 6 вулиць (Набережна, Івасюка, Юності, Марковецька, Сорохтея, Толстого, Г.Хоткевича). Плануємо відремонтувати вулиці: Бельведерську, Новгородську, Миру, Сабата, Сагайдачного, Б. Хмельницького, Автоливмашівську (с.Хриплин), Кармелюка, Ребета, Чорновола, Української Дивізії, Сеченова (с.Угорники), Ленкавського, Берегову, Пулюя, Тролейбусну, - всього 16 вулиць (при сприятливих погодних умовах і наявності асфальтобетону). Вже відремонтовано плиткою тротуари вул. Сабата і закінчимо з двох сторін тротуари по вул. Січових Стрільців. Замінено 37 просівших люків на вулицях: Дорошенка, Чорновола, С. Бандери.

Парк культури і відпочинку імені Тараса Шевченка. Будуть пофарбовані лавки, урни, літня естрада, бордюри, підпірні стінки озер. Плануємо відремонтувати літню естраду в парку та сцену на озері. Також планується відновити освітлення 15 світильників та відремонтовано ямковим ремонтом доріжки (входи з вул. Чорновола до вул. Г. Мазепи та з житлового масиву (вул. Дорошенка) до центральної алеї парку.

ДП «Міськсвітло». Заплановано:

1. Забезпечити роботу святкової ілюмінації в центрі міста.
2. Закупити 3 прапора та змонтувати їх на Ратуші (при наявності коштів).
3. Очистити та пофарбувати опори зовнішнього освітлення в центрі міста від рекламних наклейок.
4. Влаштувати підсвітку пам'ятників: Левицькому, Ленкавському та воякам УПА в Княгинині.
5. Відремонтувати, почистити та підготовити до підняття полотнище центрального прапора на Вічевому майдані.

ВАТ «Зелене господарство». Заплановано:

1. Привести в естетичний вигляд клумби, газони, сквери міста.
2. Придбати 100 шт. прапорів (100x50 см) та встановити їх в розети на Вічевому майдані, біля адмінприміщення ОДА, біля пам'ятника І. Франку та пл. Ринок.)
3. Вивісити 2834 одиниці малих прапорців на опорах вулиць міста.
4. Встановити подіум на пл. Ринок.

Спецкомбінат КПО. Планується провести ремонт облицювальної поверхні стели на кладовищі по вул. Лепкого; на пам'ятнику «Вознесіння Хрестове» встановити пошкоджені гранітні плити; завершити ремонтні роботи пам'ятника на Північному бульварі; почистити пам'ятник І.Франку; почистити пам'ятні знаки і дошки по місту; навести порядок на всіх кладовищах містах, покосити траву, вивезти сміття; прибрати територію будинку скорботи та вивезти сміття.

Джерело: www.mvk.if.ua