друкувати


Керівництво Івано-Франківської ОДА сплавлятиметься Дністровським каньйоном

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-04 08:58:19

Масовий сплав високопосадовців обласного і районного рівня на плотах очікує цієї суботи води Дністровського каньйону.

З ініціативою проведення такого заходу виступив голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк. Він особисто візьме участь у сплаві разом із своїми заступниками та головами чотирьох райдержадміністрацій через територію яких протікає Дністер. Разом з ними стати екстремальними туристами доведеться низці чиновників ОДА та РДА, представників тур фірм, засобів масової інформації.

Для цього вже підготовлені чотири плоти і п’ять рятувальних човнів. Передбачається, що на кожному плоті сплавлятиметься близько 15 осіб. В кожну групу буде включений лікар, для чого вже дані відповідні розпорядження керівництву управління охорони здоров’я. Старт сплаву відбуватиметься в селі Кутище Тлумацького району. З фінішем ще єдиної точки зору не дійшли. Це буде або село Бузин, або Долина Городенківського району.

Головною метою заходу, як передбачається, стане популяризація рекреаційних можливостей Дністровського каньйону, покращення співпраці між органами влади і туристичними фірмами.

Автор: Сергій БІЛИЙ