друкувати


Протягом вихідних на Івано-Франківщині надійшло 29 заяв про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-02 04:15:02

Протягом вихідних днів в чергові частини міліції краю надійшло 29 заяв і повідомлень про злочини та події, в тому числі 3 пограбування, 7 крадіжок та 5 випадків заподіяння тілесних ушкоджень.

За цей час працівники прикарпатської міліції розкрили 27 злочинів. Тричі з незаконного обігу вилучалися наркотики. У сфері економіки викрито 5 протиправних проявів.

В Івано-Франківську працівники міліції напередодні оперативно розкрили пограбування жителя Вінниччини. У чоловіка на Привокзальній площі в обласному центрі зловмисник відібрав масивний золотий ланцюжок з кулоном. Правоохоронці «за гарячими слідами» затримали підозрюваного у скоєнні грабунку – 21-річного жителя Коломийського району. Проти нього порушено кримінальну справу.

У вчиненні пограбування обґрунтовано підозрюється й 37-річний коломиянин. Як виявилося, він кілька днів тому у райцентрі силоміць забрав чужий мобільний телефон.

Ще один грабіж розкрито у Калуші. За підозрою у його скоєнні міліціонери затримали 39-річного жителя цього міста. Встановлено, що він на початку минулого тижня спровокував бійку з мешканцем району, в ході якої відкрито заволодів його велосипедом.

Тисменицькі міліціонери встановили особу та затримали підозрюваного у вчиненні двох майнових злочинів. Виявилося, що 19-річний юнак з райцентру спромігся протягом однієї ночі викрасти акумулятор з вантажівки та поцупити гроші з приміщення крамниці, до якої проник, зламавши двері.

У Тлумацькому районі співробітники міліції зафіксували факт реалізації контрафактної продукції. На місцевому ринку 26-річний житель райцентру торгував неліцензійними DVD-дисками з відеозаписами. З продажу вилучено майже 250 дисків невідомого походження. Сума завданих збитків встановлюється.

Тим часом в Івано-Франківську працівники підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю виявили факт збуту підроблених алкогольних напоїв. В одній з крамниць обласного центру правоохоронці вилучили 18 пляшок фальсифікованої горілки з наклеєними марками акцизного збору, що мають явні ознаки підробки.

У минулі вихідні на Прикарпатті трапилося три дорожньо-транспортних пригоди, у яких травмовано троє людей.

Джерело: CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області