друкувати


На пішохідному переході збили жінку і втекли, виявилося, авто крадене

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-08-02 05:30:19

У перший день серпня туристів у курортному місті Яремче на Івано-Франківщині стали очевидцями першочергових заходів міліції щодо встановлення і затримання автомобіля, котрий на пішохідному переході збив жінку і втік з місця пригоди.

Хтось з громадян з мобільного телефону відразу зателефонував на «102». За кілька хвилин слідчо-оперативна група Яремчанського міськвідділу міліції вже знала про те, легковик якої моделі і з якими номерними знаками реєстрації слід розшукувати. Наряди дорожньо-патрульної служби заблокували напрямок, в якому рухалася «дев’ятка». Навздогін цій машині виїхали пошукові групи.

Автомобіль, що був учасником дорожньо-транспортної пригоди, міліціонери затримали за півгодини на дорозі в селі Микуличині. А надалі з’ясувалося найцікавіше. Ні водій, ні пасажир цієї машини не мали жодних законних підстав перебувати в ній. Як повідомив начальник Яремчанського міськвідділу міліції Михайло Палійчук, було з’ясовано, що цей транспортний засіб розшукують міліціонери Хмельницької області. У ніч на 1 серпня машиною незаконно заволоділи в місті Кам’янець-Подільському. Зловмисниками виявилися 18-річний і 25-річний мешканці села Кам’янець-Подільського району Хмельниччини. В Яремче негайно виїхали міліцейські сищики з Кам’янець-Подільського, яким прикарпатці передали затриманих. Молодший із зловмисників вже має дві судимості за скоєння угонів транспортних засобів. З’ясовано також, що на викраденому автомобілі вони приїхали на Прикарпаття і відразу ж почали шукати потенційних покупців на автомобіль за помірну ціну. Помірну тому, що, мовляв, продають машину без документів.

Що ж до наслідків наїзду на жінку, то, на щастя, потерпілій це минулося легкими тілесними ушкодженнями, котрі не загрожують її здоров’ю.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області