друкувати


27 липня баскетбольний клуб "Говерла" вийшов з відпустки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-28 12:15:23

27 липня баскетбольний клуб "Говерла" вийшов з відпустки. Команда зібралася на території спортивного комплексу Івано-Франківського технічного університету Нафти і газу.

За словами тренера з фізпідготовки Степана Козака клуб розпочав готуватися до сезону з відновлення фізичних кондиції гравців. Відтак перший збір триватиме найближчі п’ять днів. Незважаючи на несприятливі погодні умови на нього скликали виключно українських виконавців, повідомляє офіційний сайт клубу.

З минулорічного основного складу клубу можна було побачити тільки Олександра Шостуху, а також двох гравців дублюючого складу – Андрія Калашнікова та Сергія Шевцова. Усі інші – потенційні новачки "Говерли", яких тренерський штаб буде переглядати на ділі вподовж двох тренувальних зборів. Мова йде про Ігоря Кривича та Володимира Гуртового (обидва – БК "Одеса"), а також Анатолія Дубнюка та Віктора Герасимчука (обидва – "Пульсар").

За словами генерального директора БК "Говерла" Андрія Дроздова вже у неділю, 1 серпня, команда виїжджає до Євпаторії на другий збір. Поки що там зберуться українці, а щодо легіонерів, то вони приєднаються до розташування клубу вже 15 серпня.

«Маємо на меті перевірити як наших молодих виконавців, так і досвідчених гравців, які минулого сезону грали в різних клубах Суперліги, - зауважив Андрій Дроздов. – Контракти вступлять в силу після проходження перших зборів, присвячених фізпідготовці, та медогляду».

Джерело: sport.if.ua