друкувати


Після перевірки виторг за день у кафе зріс у 9,3 рази

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-27 05:20:59

В ході проведення перевірки щодо контролю за розрахунковими операціями в магазині-кафе, що належить одному з підприємств Івано-Франківська, встановлено ряд порушень порядку проведення розрахунків, а саме: не проведення розрахункової операції через РРО та невидача розрахункового документу встановленого взірця; незабезпечення відповідності сум готівкових коштів на місці проведення розрахунків; невиконання щоденного друку фіскальних звітних чеків; здійснення торговельної діяльності без придбання платного торгового патенту.

Всього проведеною перевіркою донараховано 3,3 тис. грн фінансових санкцій.

Разом з тим, в ході даної перевірки у цьому торговому об’єкті проводився хронометраж виторгу, в ході якого встановлено збільшення виторгу за день у 9,3 рази.

Після проведення контрольно-перевірочних заходів виторг в магазині-кафе об’єкту за місяць, що перевірявся, зріс на 7,8 тис. грн і у порівнянні з попереднім місяцем склав 9,7 тис. грн,  а в наступному місяці обсяг суми виторгу уже склав 16,7 тис.грн. Відповідно, податкова віддача з податку на прибуток на підприємстві за І квартал 2010 р. склала 1,1% проти 0% за попередній звітний період.

Джерело: ДПА в Івано-Франківській області