друкувати


Водій з Івано-Франківська збив дитину і втік з місця пригоди

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-23 07:00:28

Село Cтримба як більшість сільських населених пунктів Прикарпаття, розташована вздовж пожвавленої автомобільної траси, якою багато мешканців та гостей області їдуть відпочивати на курорти Яремчі, Ворохти, Верховинщини та Закарпаття. Пішоходів водії тут пропускають рідко і тим час від часу доводиться перебігати через дорогу маневруючи серед пожвавленого автомобільного руху.

Так робила і 12-річна Галина. Перебігаючи через трасу, вона не помітила автомобіля «Ніссан» сріблястого кольору, який на швидкості з’явився на трасі з боку Надвірної. Водій збив дівчинку і, наче нічого не трапилось, не зупиняючись рушив далі в напрямку селища Делятин. На щастя, в цей момент на дорозі трапився місцевий житель. Він повідомив про пригоду лікарів і зателефонував до міліції. При цьому 52-річний чоловік запам’ятав не лише марку та колір автомобіля, але й його державний номерний знак.

Як розповів начальник СЗГ УМВС в Івано-Франківській області Василь Гультайчук, інформацію очевидця ДТП було негайно передано нарядам ДАІ і вони перекрили можливі шляхи подальшого пересування автомобіля як в коломийському, так і яремчанському напрямках.

Винуватця наїзду було затримано на стаціонарному посту Державтоінспекції на в’їзді до міста Яремчі. «46-річний житель Івано-Франківська, - розповідає пан Гультайчук, - спробував обманути правоохоронців, вдаючи, що ніяким чином не причетний до автопригоди на дорозі в селі Стримба. Утім, згодом зізнався, що це сталося саме з ним».

Потерпіла дівчинка з забійною травмою тімянної частини голови доставлена до Надвірнянської ЦРЛ. В даний час працівники міліції з’ясовують усі обставини вчинення ДТП.

Автор: Сергій БІЛИЙ