друкувати


Прикарпатські шахісти показали високі результати у шахових турнірах

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-21 08:30:44

Наші краяни показали високі результати у шахових турнірах. Зокрема на ХІ Міжнародному шаховому фестивалі «Миргород – 2010». 11 річна Діана Остяк у швидких шахах посіла І місце серед дівчат.

Також у класичних шахах юна вихованка Івано-Франківської дитячо-юнацької школи №3 Діана Остяк здобула золоту медаль серед дівчат. А Данило Шкуран в турнірі Д – блискавичні шахи – виборов бронзову нагороду. У головному рейтинговому турнірі «А» майстер ФІДЕ Петро Голубка здобув бронзову медаль. А напередодні він поділив 2 та 4 сходинки п’єдесталу пошани у швидких шахах. У класичних шахах у віковій групі до 8 років також відзначилися: Світлана Фем’як — 1 місце та Орест Войтичук — 3-тє.

На Всеукраїнському турнірі із класичних шахів присвяченому Міжнародному Дню Шахів, наші краяни також перемагали.

Зокрема, майстер ФІДЕ, тренер-викладач Ігор Кобилянський здобув золоту медаль. Друге місце у Міжнародного майстра Данила Шкурана. Бронзова медаль у Майстра спорту України Андрія Шанковського. Серед юнаків віком до 20 років переміг Олексій Хріновський, а Олексій Горбань став кращим серед ветеранів. Відразу дві нагороди здобула Діана Остяк: 1 місце серед жінок і 1 місце серед юнаків віком до 14 років.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК