друкувати


Програма прикордонного співробітництва «Угорщина – Словаччина – Румунія - Україна 2007-2013»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-21 05:45:05

20 липня в Івано-Франківську Спільним Технічним Секретаріатом Програми прикордонного співробітництва «Угорщина – Словаччина – Румунія - Україна 2007-2013» за підтримки проекту «Сприяння розвитку регіонального потенціалу» (RCBI) було проведено інформаційний семінар щодо подання заявок в рамках другого конкурсу проектів Програми.

В семінарі взяли участь представники громадських організацій, асоціацій економічного розвитку, органів місцевого самоврядування, райдержадміністрацій та облдержадміністрації.

Здійснено роз’яснення правил заповнення аплікаційних форм та підтримуючих документів, а також надано різноманітні консультації щодо правильного оформлення проектних пропозицій.

З метою подальшого розповсюдження інформації про умови конкурсу, Спільним Технічним Секретаріатом програми 21 липня 2010 р. заплановано провести семінар в м.Яремче (клуб-готель «Яремче», вул.Петраша, 6.).

Потенційні апліканти запрошуються до участі в конкурсі. За додатковою інформацією просимо звертатися в головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації (Лідія Худецька, тел. 0342 556444).

Джерело: Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій Івано-Франківської ОДА