друкувати


Прикордонники протягом доби затримали 16 незаконних мігрантів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-21 12:45:05

Сьогодні 21 липня близько 06.00 години ранку на ділянці відділу прикордонної служби «Новоселиця», в ході проведення спільних заходів оперативно-розшуковим відділом Чопського прикордонного загону спільно з співробітниками служби безпеки України в Закарпатській області та працівниками МВС Закарпатської області на околиці одного з населених пунктів Перечинського району в лісовому масиві за 10 кілометрів до лінії державного кордону затримано 10 осіб Східної Африки.

Дев’ять чоловіків та одна жінка віком від 18 до 25 років, на час затримання жодних документів при особі не мали. З слів, затриманих вони є громадянами Республіки Сомалі

Наразі незаконні мігранти перебувають на відділі прикордонної служби «Новоселиця», а в подальшому будуть направлені до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону.

Слід зазначити, що окрім 10 громадян Сомалі прикордонниками Чопського прикордонного загону протягом доби було затримано, ще 6 незаконних емігрантів, з них 4 чоловіки та 2 жінки, що намагалися порушити українсько-словацький кордон на ділянках відповідальності відділів прикордонної служби «Кам’яниця» та «Стужиця».

Автор: Сергій БРОВКО, начальник прес-служби – прес-секретар начальника загону старший лейтенант