друкувати


Н.Діденко переможець "Czech open" з фрістайлу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-15 06:30:41

Збірна України з фрістайлу пройшла перший "змагальний контроль". Після двотижневого збору за спеціальною підготовки на батуті в київському спорткомплексі "ЦСКА", команда відправилася відпрацьовувати програму на воді в чеському Штіт. Відомим в Чехії спорткомплексом з водними трамплінами керує відомий у минулому фрісталіст-акробат Алеш Валента.

10 липня там пройшли вже традиційні міжнародні змагання "Czech open".

Насичена вечірня програма змагань, які закінчилися в 11 вечора, супроводжувалися шоу з стрибків могулістов, акробатів і сноубордистів з трампліна у воду, складними стрибками мотоциклістів через перешкоди, салютом, факельні вогнями, концертом провідних рок-груп з Праги.

Наші спортсмени виступили на "Czech open" дуже добре: підкорити п'єдестал пошани не зміг не один з представників п'яти інших команд. А усь українці підтвердили клас! Переможцями змагань стали Енвер Аблаєв (Закарпатська область) і Надія Діденянко (Івано-Франківськ). Срібні медалі виграли представники миколаївської школи Олександр Абраменко та Ольга Волкова. Бронза дісталася Сергію Лисянському (Івано-Франківськ) і Анастасії Новосад (Рівненська область). При цьому, молода рівнянка навіть призвело певну сенсацію, обігравши вже дослідну колегу Ольгу Полюк (4 місце).

Далі в програмі нашої команди продовження тренувального збору в Чехії до 22 липня, після чого з 1 серпня - робота над помилками - знову в Києві.

Джерело: sport.if.ua