друкувати


Злодій викрадав жіночі сумки у лікарнях

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-15 03:00:12

Оперативно відреагувавши на повідомлення про скоєння злочину, івано-франківська міліція уберегла багатьох громадян від можливих неприємностей, пов’язаних зі зникненням їхніх речей. Річ у тому, що оперативна група співробітників карного розшуку і наряду підрозділу Державної служби охорони затримали злодія-кримінальника, як кажуть, за гарячими слідами і безпосередньо у приміщенні, де той щойно скоїв крадіжку.

47-річний уродженець Тисменицького району в обласній клінічній лікарні з кабінету поцупив жіночу сумку, але полишати лікарню не поспішав. Надто привабливою виглядала «територія» для втілення злочинних намірів – десятки коридорів, сотні кабінетів і палат. Зловмисник таки знайшов можливість непомітно зайти в один з кабінетів і так само непомітно прибрати до рук жіночу сумочку. Утім, злодій з кримінальним минулим не передбачив того, що про зникнення сумки потерпіла відразу зателефонувала в міліцію, а правоохоронці з виїздом не забарилися.

Надалі ніхто ні з медперсоналу, ні пацієнтів або відвідувачів лікарні навіть не знали, що в цей час у коридорах працюють кілька оперативників, котрі професійним оком вишукують з-поміж інших злодія. Його було затримано з речовими доказами. Щодо нього порушено кримінальну справу. На сьогодні встановлено причетність кримінальника до скоєння щонайменше чотирьох крадіжок майна громадян. У кожному разі він викрадав жіночі сумки і, що характерно, у медичних закладах. Прикметно, що першого червня цього року зловмисник зумів поцупити сумку з особистими речами і гаманцем з пологового будинку.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області