друкувати


Діти Прикарпаття відпочиватимуть в Австрії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-14 12:15:37

10 липня учні Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату на запрошення австрійської екологічної організації «Глобаль 2000» вирушили на відпочинок та оздоровлення до Австрії (м.Вайнбург).

Така поїздка організована за сприяння голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка, головного управління освіти і науки обласної державної адміністрації та Благодійної громадської фундації імені короля Юрія, в рамках договору про взаємну допомогу між австрійською екологічною організацією «Глобаль 2000» та Благодійною громадською фундацією імені короля Юрія.

Приймаюча сторона організувала дітям цікаве та змістовне дозвілля і відпочинок. Зокрема, екскурсії до Відня, відвідини старовинних замків та інших культурних пам'яток, монастиря Мельк, який включений до переліку світової культурної спадщини ЮНЕСКО, екскурсію кораблем по Дунаю, купання в аквапарках, басейнах, спортивні ігри тощо.

В Австрії учні перебуватимуть до 2 серпня.

18 липня до м Лоосдорфа (Австрія) вирушить група дітей з Тлумацької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату та перебуватиме там до 12 серпня.

Джерело: Управління освіти і науки Івано-Франківської ОДА