друкувати


4 рік поспіль на Коломийщині проводиться футбольний турнір на честь земляка Петра Слободяна

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-13 04:00:52

Четвертий рік поспіль на стадіоні села Шепарівці Коломийського району проводиться футбольний турнір на честь славного земляка, уродженця села, заслуженого майстра спорту, колишнього гравця команди "Динамо" Київ Петра Слободяна.

Щороку турнір відбувається на свято Петра й Павла. Вчора, 12 липня 2010 року, участь у змаганнях взяли команди Лісної Слобідки, Дебеславців, Нижнього Вербіжа, та місцевої команди села Шепарівці.

На урочистому відкритті турніру виступили сільський голова Іван Терпелюк, в.о.начальника районного відділу освіти Мирослав Бодейчук. Столичний гість Петро Слободян мовив, що пишається своєю малою батьківщиною і сподівається, що невдовзі Шепарівці подарують збірній Україні з футболу чергового "Слободяна", тільки з іншим прізвищем.

- Ми дуже хвилювалися, аби примхлива погода не піднесла нам сюрприз у вигляді дощу, - ділився думками сільський голова. Дощ обминав Шепарівці, натомість на стадіоні впала задушлива спека. Однак, це не позначилось на фізичній витримці футболістів і їхньому бажанні показати справжній футбол, за який не було б соромно самому Слободяну, - володареві Кубка кубків, супер-кубка УЄФА, чемпіону Європи серед молодіжних команд 1976 року, чемпіону СРСР 1977 років в складі київського "Динамо".

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА