друкувати


824 тис грн виділено Івано-Франківську на придбання 6 квартир для ветеранів ВВв

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-12 04:45:55

70 мільйонів гривень зі 140, передбачених у державному бюджеті на забезпечення житлом інвалідів І групи Великої Вітчизняної війни, Мінрегіонбуд вже перерахував установам та організаціям, яким делеговано право здійснювати закупівлю квартир для зазначеної категорії громадян. Про це повідомив Міністр регіонального розвитку та будівництва України Володимир Яцуба.

За його словами, кошти перераховано на рахунки міських, селищних рад чи відповідні управління капітального будівництва міських, селищних рад, на території яких проживають інваліди І групи Великої Вітчизняної війни.

«Всього в мережі — 131 населений пункт, де необхідно придбати 648 квартир для інвалідів, які протягом тривалого часу перебувають у черзі на отримання житла. 70 млн. грн. вже розподілено і перераховано на 25 населених пунктів, в яких буде придбано 251 квартира», — зазначив Володимир Яцуба.

Зокрема, майже 824 тисячі гривень виділено управлінню капітального будівництва виконавчого комітету Івано- Франківської міської ради на придбання 6 квартир.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК