друкувати


На юнацьку Олімпіаду поїде представниця Прикарпаття Анастасія Ткачук

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-09 11:00:09

8 липня – за 37 днів до старту в Сінгапурі перших в історії Юнацьких Олімпійських ігор – на засіданні Виконкому Національного олімпійського комітету був затверджений поіменний склад офіційної делегації України на ці змагання.

Відповідно до прийнятого під час Виконкому рішення, нашу державу в Сінгапурі представлятимуть 54 спортсмени у 18 з 26 видів спорту (за міжнародною класифікацією). Cеред їх числа маємо і представниць Прикарпаття Анастасію Ткачук, яка змагатиметься у бігу на 1000 метрів

За словами шефа місії української делегації на І ЮОІ Анни Сорокіної, до початку Ігор цей список може поповнитись ще одним атлетом. У разі прийняття відповідного рішення Міжнародною федерацією тенісу (ITF), до Сінгапуру поїде українець Денис Милокостов, який зараз знаходиться на так званому «листі очікування».

Вже 7 серпня у Києві під аркою Дружби народів відбудуться урочисті проводи синьо-жовтої юнацької олімпійської збірної на Ігри-2010. Тут само буде проведена церемонія запалення символічного Олімпійського вогню, якою завершиться Всеукраїнська олімпійська естафета «Передай вогонь перемоги!». А вже 11 серпня офіційна делегація України прибуде до Юнацького олімпійського селища в Сінгапурі.

Джерело: sport.if.ua