друкувати


Іформаційно-консультативний центр відкрили у Карітасі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-08 11:15:34

Іформаційно-консультативний центр відкрили у Карітасі. Даний проект реалізують в рамках програми "Домашня опіка". За минулий рік нею охопили близько 100 людей. Серед них важко хворі, одинокі перестарілі, віл-інфіковані.

З липня людей похилого віку долучають ще й до клубу "Надвечір". Основа його мета - продовжити активне життя пенсіонерів. Тим,хто з певних причин не може покинути рідної домівки надаватиме допомогу новостворений інформаційно-консультативний центр.

В Карітасі допомагають не лише старшим людям, але й дають прихисток дітям та молоді,які позбавлені засобів для існування чи батьківської опіки. Підлітків вчать виживанню в цьому світі. Для цього проводять різноманітні майстер класи. З кожним днем, кажуть фахівці благодійного фонду "Карітас", зростає кількість дезадаптованих дітей та з підвищеним рівнем агресії. Особливо актуальною є проблема проявів суїциду. Для таких дітей застосовують особливі методи терапії. Унікальність благодійних проектів полягає у комплексному підході до проблем людей.

Джерело: Радіо «Західний полюс»