друкувати


М.Вишиванюк: Завдання Президента - зимові Олімпійські ігри провести у Карпатах

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-07 04:30:00

Минулої п’ятниці на велелюдному зібранні громади села Іванівці Коломийського району з нагоди відкриття на подвір’ї місцевої загальноосвітньої школи 1-3 ст. спортивного майданчика зі штучним покриттям голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк сказав своїм землякам:

«Президент України Віктор Янукович поставив перед Президентом Національного Олімпійського комітету Сергієм Бубкою і Міністерством у справах сім’ї, молоді і спорту України надважливе завдання - зробити усе можливе і не можливе, аби зимові Олімпійські ігри 2022 року проходили у Карпатах, на Івано-Франківщині.»

«І це завдання отримало добрий початок з приїздом в нашу область високих гостей з Києва, Героя України Сергія Бубки, заміністра Сергія Глущенка. – Наше село дуже активне, зокрема і у політичному плані. Запевняю вас: нехай вам ніхто не забиває мізки неправдою, що хтось Україною торгує. Україна була, є і буде! Немає різниці між Західною, Східною, Центральною Україною. Нам разом треба розбудовувати свій край і державу. Кожен на своєму місці. Для цього треба мати здоров’я, чого я вам щиро бажаю, бо, як кажуть в народі, у здоровому тілі здоровий дух», - наголосив голова ОДА.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА