друкувати


В Богородчанах відбувся "BC Goverla Streetball Cup 2010"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-07 12:00:38

На вихідні в Богородчанах (Івано-Франківська область) відбувся турнір по стрітболу "BC Goverla Streetball Cup 2010", який проводився в рамках Української Стрітбольної Ліги.

Ці змагання стали відбірковими для Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької, Львівської, Волинської, Рівненської, Хмельницької та Тернопільської областей.

У турнірі взяли участь 19 стрітбольних колективів, більшість з яких - були з Івано-Франківська та області (Богородчани і Коломия). Разом із тим порадувала присутність команд з інших західноукраїнських міст - Тернополя, Ужгорода, Чернівців, Бродів та Монастириська. Зрештою, учасників було поділено на чотири підгрупи, в яких, змагаючись за коловою системою, по двоє кращих - вибороли місця у чвертьфіналі. У матчах з вибуванням яскравіше за всіх показала себе івано-франківська команда "Худающие", яка впевнено дісталася до фіналу.

У вирішальному поєдинку "BC Goverla Streetball Cup 2010" суперником франківчан, у складі яких змагалися екс-гравці "Говерли" різних часів (Денис Спиридонов, Олексанр Булах та Сергій Дадикін), стала команда Тернополя, в якій помітно виділявся 220-сантиметровий Роман Гуменюк (до слова, уродженець Прикарпаття). Втім це не допомогло їм здолати досвідчених господарів, які впевнено перемогли з рахунком 21:11.

Джерело: sport.if.ua