друкувати


На прийомі у голови Коломийської РДА побувало 47 громадян

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-06 03:35:26

Перший і четвертий понеділок кожного місяця голови Коломийської районної державної адміністрації запланований для особистого прийому громадян.

Певна річ, на кого можна покласти надію, як не на владу. Якби очільник району приймав бажаючих кожного понеділка, без сумніву, людей не меншало б, адже у всіх своя правда, своя проблема, бо життя – не лише радість, а й турботи, переживання.

5 липня 2010 року Михайло Негрич провів особистий прийом громадян, в ході якого побувало 47 громадян. Аби не зволікати з вирішенням питання в кабінеті голови працюють відповідні служби, які фіксують проблему, намагаючись з'ясувати, чи навіть вирішити її на місці, адже у Михайла Михайловича чітка позиція: не подати людині порожню надію, а виправдати її конкретним прийняттям управлінського рішення.

На прийомі було зареєстровано багато проблемних питань. Приміром, мешканці с.Молодятин хочуть аби відремонтувати вулицю Л.Українки, у деяких громадян виникли непорозуміння з сусідами, тож треба дати юридичну вдалу пораду, аби врегулювати конфлікт.

Просили допомоги у вирішенні присвоєння звання "Мати-героїня", регулюванні річки Пістиньки, введення в експлуатацію житлового будинку тощо.

Жодне звернення не залишилося поза увагою очільника району. А їх зареєстровано 36. Прийом тривав понад три години. Михайло Негрич зобов'язав підлеглих оперативно і ретельно вирішити питання.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА