друкувати


В Івано-Франківську відзначили «День блондинки»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-07-05 11:15:10

На таку увагу не заслуговує ніхто інший — ні зеленоокі, ні рудоволосі чи брюнетки, ні високі чи низенькі, ні навіть особи з «ідеальними» параметрами «90-60-90». Лише ці феноменальні, суперечливі, оповиті славою жартів та сарказму, але все ж таки неперевершено красиві блондинки мають право на те, щоб у їхню честь весь світ відзначав свято — Міжнародний день блондинки, який припадає на 31 травня.

Блондинки Івано-Франківська, користуючись «привілеями» вседозволеності, вирішили перенести святкування Дня блондинки на 3 липня і влаштували грандіозне свято в приміщенні готелю «Надія». Організатори вечірки Natalie та Moet Boyko подбали про цікаву, насичену і неодмінно гламурну розважальну програму свята.

Шоу розпочалося з «гарячої» автомийки біля будівлі готелю у виконанні чотирьох спокусливих блондинок в купальниках. Вони за 100 гривень своїми рожевими мочалками натирали будь-кому бажаючому його машину до блиску. У той час, як красуні мили автомобілі, гості свята насолоджувались пуншем та закусками на фуршеті. По закінченні мийки свято продовжилось у залі «Національний». Тут був і аукціон побачень, і мюзикл, цікаві конкурси та розваги від команди КВН «Хлопці по виклику», танці від клубу «Імпульс», пісні від Олега Чигера та гурту «Карамель», показ звабливих купальників... Та й самі білявки не залишились осторонь свята: красуні-зайчики показували свої таланти у вокалі та хореографії.

Одним із сюрпризів стало нагородження талановитих, розумних та успішних білявок міста премією «Діамантова шпилька 2010». Лауретами «Діамантової шпильки 2010» стали такі відомі франківчанки:

  • Алла Пас — журналіст, регіональний кореспондент ТСН телеканалу 1+1;
  • Ксюша Петрова — дизайнер одягу;
  • Віра Пінчук — капітан міліції, майстер спорту міжнародного класу із боротьби самбо, чемпіон світу з боротьби самбо;
  • Олена Третяк — директор ТРК «Вежа»;
  • Оксана Семеген — заслужений енергетик України, заступник директора з економіки ВАТ «Прикарпаттяобленерго»;
  • Лідія Шкрібляк — депутат Івано-Франківської міської ради, директор кінотеатру «Люм’єр» та ресторану «Фран-Ко»;
  • Оксана Стеблинська — криміналіст та юрист;
  • Сніжана Полянська — керівник танцювального клубу «Імпульс».

Кульмінацією вечора стала бійка блондинок у шоколаді. Дві стрункі білявки Іра та Ліда протягом кількох раундів бились у басейні, наповненому рідким шоколадом, поки дівчатка-зайчики ходили поміж глядачів із капелюшком для ставок. У результаті виграла Ліда, після чого обоє дівчат... звалили у басейн суддю, який їх судив. Вечірка продовжилася дискотекою від Dj Pussylover.

Джерело: Газета «Репортер»