друкувати


Мером Студентської республіки став Святослав Никорович

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-30 04:45:43

12-та Студентська республіка відбулась 26 червня в Івано-Франківську.

Проект являє собою максимально наближену до реальності політичну гру, спрямовану на максимально залучення студентської молоді до суспільно-політичних процесів в державі, прививання молодим людям навичок участі в політичних дебатах, розвиток їх лідерських якостей та нестандартного мислення. Планувалось, що захід проходитиме на літній естраді Міського парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка, проте через несприятливу погоду його було перенесено в приміщення Парк-готелю.

В програму входили численні тренінги, дебати, квести, конкурси, проте головною інтригою стали вибори студентського магістрату та студентського мера, в яких переміг блок «М РОК», що об’єднав активістів молодіжного крила громадської ініціативи «Оновлення країни» та Молодого руху. Голова молодіжної ГІ «Оновлення країни» Святослав Никорович був обраний мером Студентської республік.

Обрані студентські мер та магістрат представлятимуть обласний центр Прикарпаття на фестивалі студентських республік в Криму, що пройде в серпні ц.р.

Автор: Сергій БІЛИЙ