друкувати


Обмежено рух автомобілів через пункти пропуску на українсько-румунському кордоні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-30 10:00:28

Сірет з 29 червня тимчасово припинено пропуск вантажних автомобілів та обмежено рух легкових автомобілів через міжнародний автомобільний пункт пропуску "Порубне-Сірет" на українсько-румунському кордоні.

За офіційною інформацією, отриманою від прикордонної поліції Румунії, у зв'язку з підняттям води у річці Сірет, існує загроза безпечному рухові вантажних транспортних засобів через міст, який знаходиться в 2,5км від пункту пропуску "Порубне-Сірет" на території Румунії.

Друга дорога, що проходить через місто Ботошань, у зв'язку із затопленням використовується лише в односторонньому напрямку та при невідкладних ситуаціях.

Тому з 29 червня тимчасово припинено пропуск вантажних автомобілів та обмежено рух легкових автомобілів через міжнародний автомобільний пункт пропуску "Порубне-Сірет".

Враховуючи такі зміни, командування Чернівецького прикордонного загону інформує мешканців Буковини, що найближчим автомобільним пунктом пропуску для перетину українсько-румунського кордону вантажними автомобілями є "Дяково-Хелмеу" у Закарпатській області.

Також прикордонники звертаються до мешканців Буковини з проханням тимчасово утриматись від поїздок до Румунії на легковому транспорті через пункт пропуску "Порубне-Сірет".

Нагадаємо, у Чернівецькій області через повінь загинули дві жінки. Також одна дитина зникла безвісти. Під загрозою руйнування міжнародних залізничних шляхів і газопроводу високого тиску. Повінь на Буковині триває понад тиждень. Синоптики прогнозують погіршення погодних умов найближчим часом.

Джерело: ТСН.ua