друкувати


25 червня голова Івано-Франківської ОДА М.Вишиванюк провів засідання колегії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-25 04:22:26

25 червня голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк провів засідання колегії, на якому розглянуто питання про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях області; завершення 2009/2010 навчального року та хід підготовки до нового 2010/2011 навчального року; проведену в області роботу щодо профілактики правопорушень, забезпечення законності, правопорядку та протидії корупції; проект рішення облради «Про докорінне покращення інвестиційного клімату області».

В роботі колегії взяли участь голова облради Ігор Олійник, народні депутати України Василь Чуднов і Роман Ткач, головний консультант-інспектор Головного управління з питань регіональної та кадрової політики АПУ Н.Сліпак.

На колегії виступив член Ради розвитку соціально-економічного розвитку регіону Андрій Романчук, який презентував проект Закону України «Про територію пріоритетного розвитку «Івано-Франківська область». Зокрема, він детально зупинився на стратегічних напрямках розвитку області – сільського господарства, туризму, деревообробної промисловості та ЖКГ.

Вирішено подовжити двомісячник з благоустрою та впорядкування територій населених пунктів області і підбити його підсумки у вересні поточного року.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА