друкувати


Пошуки туристів зі Львова тривають вже третій день

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-24 10:25:40

Третій день рятувальники шукають 21 і 20-річних хлопця і дівчину зі Львова, які заблукали 21 червня в районі озера Несамовите.

Коломия ВЕБ Порталу вдалося дізнатись, що в понеділок ввечері хлопець з телефона дівчини зателефонував матері і повідомив про втрату орієнтації в горах через складні погодні умови. Мати заблукалого одразу ж зв’язалася з керівництвом Ворохтянського пошуково-рятувального пункту, працівники якого зранку 22 червня вирушили на пошуки. Цього дня до них приєдналися рятувальники з Верховини, проте знайти зниклих туристів не вдалося. В зв’язку з цим, 23 червня учасників пошуку було підсилено бійцями Яремчанського та Івано-Франківського гірських пошуково-рятувальних пунктів, а також рятувальниками з Рахова і Ясиня Закараптської області. Пошуки об’єднаними силами тривали цілий день, проте успіхів не принесли, в зв’язку з чим близько 4.00 години 24 червня пошуково-рятувальні роботи було відновлено.

Є дані проте, що у другій половині дня 22 червня рятувальникам вдалося зателефонувати на телефон зниклої дівчини, проте незважаючи на те, що в трубці чувся сигнал виклику, її так і не підняли. Це дає підстави пошуковцям побоюватись, що з заблукалими туристами могло щось трапитись, наприклад вони могли зазнати травмувань.

P.S. Як стало відомо, сьогодні приблизно о 9.50 год в районі гори Шпиця заблукалих туристів знайдено...

Автор: Сергій БІЛИЙ