друкувати


В Коломиї обговорювали проект Програми економічних реформ на 2010-2014 р.р.

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-22 08:15:35

21 червня 2010 року відбулася оперативна нарада керівників відділів, служб апарату міської ради у керуючого справами Коломийського виконкому А.Грицана.

Серед розглянутих питань - про стан виконавської дисципліни у виконкомі, яка вимагає оперативності і точності в роботі, а також виконання доручень, які визначені в документах Президента України, зокрема в його Посланні до українського народу, Кабінету Міністрів України, розпорядженнях голів обласної державної адміністрації та міської ради.

На нараді йшлося про пожвавлення роботи щодо висвітлення роботи міського голови, заступників міського голови, секретаря міської ради в друкованих ЗМІ та на місцевому телебаченні ТРК “НТК”, вивчення громадської думки, роботи із зверненнями громадян, наповнення веб-сайту, інвентаризацію комп'ютерних програм, визначення відповідального за роботу по боротьбі з корупцією.

Особлива увага на нараді була звернена на обговоренні проекту Програми економічних реформ на 2010-2014 р.р.: “Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава”, а також на впровадження у виконкомі системи управління якістю, виконанні делегованих повноважень і взаємодії з депутатським корпусом міської ради.