друкувати


Підведено підсумки конкурсу дитячого малюнка «Світи нам, сонечко, світи!»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-21 04:15:20

Ці чудові слова пісні з вистави «Півник і Соняшник» лунали  минулих вихідних не лише на сцені театру ляльок, а й у фойє, де  підбивали підсумки конкурсу дитячого малюнка з такою ж назвою («Світи нам, сонечко, світи!»). І сталось диво, наче в казці: сонце справді вибралося з-за хмар, і засяяло як у дитячих малюнках, так і надворі.

Конкурс було приурочено до Міжнародного дня захисту дітей і проводився він лише для глядачів, які відвідують вистави театру. У ньому взяли участь 27 дітей. Вони представили понад 40 своїх робіт.

Звичайно, конкурс є конкурс. Тож усі малюнки уважно і ретельно розглядало журі, яке й виступило спонсором цього дійства: Лідія Шкрібляк — співвласниця  театру кіно «Люм’єр»,  Ріяфет Гасимов — директор магазину «Оазис», Роман Онуфріїв — директор видавництва «Місто-НВ»; Олександр Торб’як — фотохудожник, наш незмінний глядач. Очолювала журі редактор програм обласного телебачення «Галичина» Галина Філіпова.

А переможцями стали: Наталочка Гошовська (три з половиною роки), Наталя Коцюба  (сім років), Станіслав Мельничук (шість років), Анна Петраш (шість років), Вікторія Водолазова (вісім років), Олег Козубаль (дев’ять років).

Призів під час свята було чимало. Герой анімаційного серіалу Шрек обдаровував не лише переможців, а й усіх учасників виставки-конкурсу запрошеннями на дитячі сеанси в театрі кіно «Люм’єр». Смакувала малеча і солодощами від магазину «Оазис». А на згадку про це торжество дирекція видавництва «Місто-НВ» у співпраці з фотохудожником Олександром Торб’яком виготовить колаж із дитячими малюнками та фотографіями. Їх наші глядачі отримають 27 червня на урочистому закритті 65-го, ювілейного, театрального сезону. Тож поспішайте до нас і ви!

Джерело: Газета "Галичина"