друкувати


20 червня міліцейські експерти-криміналісти відзначають День служби

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-20 08:00:40

20 червня міліцейські експерти-криміналісти відзначають День служби. Без фахівців цього підрозділу роботу міліції уявити важко. Забезпечення високої якості огляду місця події, виконання криміналістичних експертиз і досліджень, застосування науково-технічних методів і засобів – усе це неможливе без цих людей, які уміють і можуть виконувати якнайскладніші завдання.

Від імені керівництва прикарпатської міліції зі святом співробітників експертної служби привітав заступник начальника слідчого управління УМВС в області Віталій Ільчишин. Він висловив співробітникам вдячність за самовіддану працю, побажав міцного здоров’я, удачі в службі, кар’єрного зростання і всіх людських гараздів. Наказом начальника УМВС в області генерал-майора міліції Василя Варцаби було заохочено найкращих працівників підрозділу.

І справді – експертну роботу можна порівняти з ремеслом – Чим довше працюєш, тим кращим фахівцем стаєш. Залишається побажати співробітникам науково-дослідного експертно-криміналістиного центру при УМВС в області успіхів в роботі, а також побільше вільного часу.

Джерело: CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області