друкувати


Своє професійне свято відзначали дільничні інспектори міліції

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-18 04:45:23

18 червня в Україні своє професійне свято відзначали дільничні інспектори міліції. Дільничний інспектор – досить вагома постать у структурі правоохоронних органів держави.


За його безпосередньої участі значною мірою залежить державна політика у правоохоронній сфері. А в сільській місцевості дільничний є практично єдиним представником міліції, ланкою взаємозв'язку між місцевою владою і населенням. У середньому дільничний щомісяця контактує з сотнею осіб, які проживають на дільниці його обслуговування та перебувають на спеціальних профілактичних обліках.

Депутатами районної ради прийнято рішення "Про хід виконання рішення районної ради від 23 грудня 2005 року № 503-ХХ/05 "Про Програму удосконалення роботи дільничних інспекторів міліції, покращення їх матеріально-технічного забезпечення та підняття іміджу служби в Коломийському районі на 2006-2010 роки".

Зважаючи на значимість цього міліцейського підрозділу, влада Коломийської районної державної адміністрації завітала 17 червня 2010 року до Коломийського МВ УМВС. Заступник голови Коломийської райдержадміністрації Ольга Герелюк та завідувач сектору по взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату райдержадміністрації Юрій Нікітін привітали дільничних інспекторів з професійним святом. Слова подяки також було адресовано керівництву міліції, зокрема, начальникові МВ УМВС в Івано-Франківській області Василеві Синоверському та заступникові начальника, начальникові по громадській безпеці Володимирові Жупнику.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА