друкувати


Р.Струтинський взяв участь в ток-шоу "Коломия думає" на ТРК НТК

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-18 05:00:19

17 червня заступник голови-керівник апарату Івано-Франківської обласної державної адміністрації Роман Струтинський на ТРК НТК в м. Коломия взяв участь в суспільно-політичному ток-шоу "Коломия думає". Також в програмі взяли участь заступник голови райдержадміністрації Леся Білищак, т.в.о. керівника апарату РДА Лідія Потятинник, депутати міської ради, депутат обласної ради Тарас Яворський, журналісти.

Роман Струтинський охарактеризував стан соціально-економічного розвитку області, наголосив на необхідності залучення інвестицій, будівництва промислових підприємств в містах Калуші та Коломиї, створення відповідної інфраструктури для проведення зимової олімпіади-2022 в Карпатах, перспективах розвитку сільських населених пунктів.

Він відповів на запитання щодо реформи податкової системи, спрощення процедури оформлення документів для підприємницької діяльності.

Роман Струтинський також торкнувся і кадрових питань, наголосивши, що наразі не виникає питань про скорочення державних службовців, як на обласному, так і на районних рівнях. Він закликав всіх стати єдиною командою для голови ОДА та Президента України у вирішенні питань розвитку і покращення життя громадян України.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА