друкувати


На Івано-Франківщині завершився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-18 02:00:53

В області завершився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець". Учасниками першого туру, у березні-квітні, були 243 держслужбовці області, 45 з яких взяли участь у ІІ турі.

Переможців і лауреатів визначали у двох номінаціях: "Кращий керівник" і "Кращий спеціаліст”.

Зокрема, у номінації "Кращий керівник" серед державних службовців обласної державної адміністрації перемогу здобула начальник відділу організації заробітної плати, трудових відносин та соціального партнерства управління праці Головного управління праці та соціального захисту населення ОДА Олександра Гринів.Лауреатом у цій номінації визнано заступника начальника управління у справах сім"ї та молоді ОДА Євгена Фербея.

У номінації "Кращий спеціаліст" серед державних службовців ОДА переможцем став консультант організаційного відділу апарату ОДА Тарас Лутчин; лауреатами конкурсу визнано: головного спеціаліста відділу транспорту та зв’язку головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Юрія Труханівського і головного економіста відділу фінансів соціально-культурної сфери та соціального захисту населення управління фінансів невиробничої сфери головного фінансового управління Олену Мельник.

У номінації "Кращий керівник" серед державних службовців райдержадміністрацій області перемогу виборов заступник керівника апарату, начальник організаційного відділу апарату Снятинської РДА Ігор Королько. Лауреатами стали: завідувач сектору контролю апарату Тисменицької РДА Ярослава Мойсишин і заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Надвірнянської райдержадміністрації Ірина Швенг.

У номінації "Кращий спеціаліст" серед державних службовців РДА переміг провідний спеціаліст – юрисконсульт відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Косівської райдержадміністрації Віталій Андрусяк; лауреатами визнано:головного спеціаліста-юрисконсульта юридичного відділу апарату Городенківської РДА Ярославу Котик та головного спеціаліста відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Тисменицької РДА Василя Якимовича.

Дипломи та цінні подарунки переможцям і лауреатам II туру Конкурсу вручать під час відзначення Дня державної служби, 23 липня, в залі засідань ОДА.

Переможці представлятимуть Прикарпаття у ІІІ турі Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець", який відбудеться у вересні-жовтні у Києві.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА