друкувати


Франківські рокери з команди Фліт змінюють імідж... лише на кілька годин

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-17 04:45:45

Франківські рокери з команди Фліт змінюють імідж. Метаморфоз зазнав не лише 16 їхніх пісень, аранжованих на акустичний лад, а й зовнішній вигляд. Вони пообіцяли вийти на сцену в класичних костюмах.

Щоправда, перевтілення відбудеться лише на кілька годин, задля спільного концерту рокерів зі струнним квартетом "Кватро Корде". Ідея такого міксу не нова. Відомі американські та європейські рокери, а також вітчизняний Океан Ельзи мають у творчій біографії факти співпраці з симфонічними оркестрами. Однак у Івано-Франківську, кажуть Фліти, вони роблять це першими.

Зміст та тексти, кажуть музиканти, зберегли недоторканими, змінили лише акомпанемент до них. Окрім четвірки учасників гурту та струнного секстету на сцені з являться ще й саксофоніст, флейтист, піаніст та вокалістка. Лунатимуть як ранні роботи Фліта, так і композиції з другого і третього альбомів.
Приготували й сюрприз - нову ліричну композицію, що вже давно чекала відповідної нагоди для презентації. Наразі ексклюзив наживо - виключно для земляків. Усі ж інші зможуть побачити його хіба у записі - під час виступу зніматимуть матеріал для концертного ДВД. На деяких відчизняних радіостанціях, кажуть Фліти, зацікавились і аудіозаписами акустичного концерту.

Джерело: Радіо «Західний полюс»