друкувати


План заходів на відзначення в місті 14-ої річниці Конституції України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-17 12:00:52

1. Спільно з Коломийською районною державною адміністрацією організувати і провести урочисту академію в Народному Домі за участю громадських організацій, політичних партій, депутатів, працівників освіти, культури, підприємств, установ, організацій. 24 червня 2010 р. 16.00. МБК "Народний Дім". Відділ культури і туризму міської ради. Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики міської ради.

2. Провести в закладах культури, навчальних закладах, ВНЗ, ПТНЗ, місцях відпочинку дітей та молоді тематичні культурно-мистецькі та історико-просвітницькі заходи. Впродовж червня 2010 р. Управління освіти міської ради. Відділ у справах молоді та спорту міської ради. Відділ культури і туризму міської ради. Керівники ВНЗ, ПТНЗ

3. Керівникам закладів торгівлі, приватних фірм рекомендувати святково оформити вітрини магазинів. Впродовж червня 2010 р. Управління економіки міської ради.

4. У бібліотеках міста оформити святкові книжкові виставки. Впродовж червня 2010 р. Управління культури і туризму міської ради.

5. Рекомендувати засобам масової інформації запровадити рубрики, присвячені історії розвитку конституційного процесу в Україні, під якими публікувати матеріали про історію української політичної думки, вітчизняного конституційного права, про життя і діяльність історичних діячів. Впродовж червня 2010 р. Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики міської ради.

6. Провести Всеукраїнський олімпійський день бігу, присвячений відзначенню 14-ої річниці Конституції України. 11.06.2010 р. Відділ у справах молоді та спорту міської ради.

7. Вивісити Державні прапори України на приміщеннях установ, організацій, підприємств всіх форм власності. 28.06.2010 р. Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики міської ради.

8. Організувати висвітлення у засобах масової інформації хід підготовки та відзначення в місті 14-ої річниці Конституції України. Впродовж червня 2010 р. Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики міської ради.