друкувати


План заходів по підготовці і відзначенню 20-ї річниці Декларації про державний суверенітет України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-17 11:30:24

1. Організувати засідання круглого столу з участю лідерів політичних партій, громадських організацій, присвячений 20-ій річниці проголошення Декларації про державний суверенітет України. Відповідальні: Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики міської ради. 16 липня 2010 року.

2. За участю представників політичних партій і громадських організацій, міськрайонного товариства “Просвіта” імені Т.Г. Шевченка в закладах культури міста організувати і провести літературні читання, просвітницькі заходи тощо, присвячені історичній ролі Декларації про державний суверенітет України та питанням розвитку і зміцнення держави. Відповідальні: Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики міської ради. Відділ культури і туризму міської ради. Травень-липень 2010 року.

3. У рамках підготовки і відзначення 20-ї річниці проголошення Декларації про державний суверенітет України в музеї історії міста, бібліотечних установах організувати тематичні виставки документів, друкованих видань та фотоматеріалів. Відповідальні: Відділ культури і туризму міської ради. Музей історії міста. Бібліотечні установи міста. Травень-липень 2010 року.

4. Відділу у справах молоді і спорту підготувати і провести культурно-мистецькі та спортивні заходи, присвячені 20-й річниці проголошення Декларації про державний суверенітет. Залучити до їх проведення представників громадських молодіжних організацій. Відповідальні: Відділ у справах молоді і спорту міської ради. Відділ культури і туризму міської ради. Громадська організація “Молодіжний центр”. Травень-липень 2010 року.

5. Здійснити додаткові заходи щодо покращення благоустрою міста, об'єктів культурної спадщини, місць масового відпочинку. Відповідальні: Відділ управління комунальним майном міської ради. КПЕЖ. Травень-липень 2010 року.

6. Організувати виступи в засобах масової інформації керівників органу місцевого самоврядування, відомих вчених, політичних і громадських діячів з висвітлення історичної ролі Декларації про державний суверенітет України. Відповідальні: Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики міської ради. Травень-липень 2010 року.

7. Організувати виготовлення та розміщення тематичних сіті-лайтів в центральній частині міста. Відповідальні: Відділ архітектури та містобудування міської ради. Відділ управління комунальним майном міської ради. Травень-липень 2010 року.

8. Відділу з питань внутрішньої та інформаційної політики міської ради забезпечити висвітлення заходів з підготовки та відзначення 20-ї річниці проголошення Декларації про державний суверенітет України, організувати проведення тематичних радіо- і телепередач.