друкувати


Мертвих новонароджених близнюків знайдені у контейнері для сміття в Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-17 11:00:00

Увагу перехожих, які поспішали зранку на роботу через двір позаду приміщення ЖЕО №7, що по вулиці Мазепи в Івано-Франківську, привернуло скупчення співробітників міліції навколо розташованого в дворі майданчика для твердих побутових відходів. Правоохоронці щось бурхливо обговорювали і занотовували, активно оптували місцевих мешканців.

Як виявилось, причиною підвищеної уваги міліціонерів до смітника стала страшна знахідка, яка трапилась 64-річному місцевому пенсіонеру. Цього дня чоловік вийшов вранці надвір погуляти з собакою, як він це робить кожен день. Раптом пес вловив якийсь запах і чимдуж рвонув в напрямку розташованих у дворі контейнерів для сміття – «клондайку» місцевих безхатченків і джерела, м’яко кажучи, не вельми приємного аромату, - потягнувши за собою хазяїна. Пенсіонер з цікавості глянув, що ж так уподобав його чотириногий друг і раптом відсахнувся: біля одного з контейнерів лежали тільця двох мертвих немовлят…

В даний час, - зазначає начальник СЗГ УМВС в Івано-Франківській області Василь Гультайчук, - за даним фактом проводиться перевірка. Міліція розшукує матері немовлят. Наразі ж їх тіла доставлені в морг для проведення судово-медичної експертизи і встановлення причин смерті.

За попередньою інформацією діти були недоношеними.

Автор: Сергій БІЛИЙ