друкувати


В Коломийській РДА затвердили план заходів з підготовки 19-ї річниці незалежності України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-16 04:45:23

На виконання Указу Президента України від 27.04.2010 р. "Про відзначення 19-ї річниці незалежності України", Плану заходів Кабінету Міністрів України від 13.05.2010 р. щодо організації виконання завдань, визначених цим Указом, а також розпорядження голови облдержадміністрації від 28.05.2010 р."Про відзначення в області 19-ї річниці незалежності України", голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич затвердив план заходів з підготовки та відзначення в районі 19-ї річниці незалежності України і Дня Державного Прапора України.

Цим же розпорядженням зобов'язано сільських, селищних голів, відділи й управління, структурні підрозділи забезпечити підготовку та проведення заходів, присвячених 19-й річниці незалежності України і Дню Державного Прапора. Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови райдержадміністрації Лесю Білищак.

У плані заходів – урочисті збори, народні віча, покладання квітів. 23 серпня буде проведено офіційну церемонію підняття Державного Прапора України. Цього ж дня відбудуться відповідні заходи, присвячені історії становлення й утвердження державних символів та формування в громадян поваги до них. У зв'язку з цим у населених пунктах району буде організовано додаткові заходи з благоустрою, впорядкування пам'ятників, місць поховання полеглих за незалежність України. Влада звернеться до релігійних громад щодо проведення 24 серпня молебнів за Україну.

У Народному домі м.Коломиї заплановано міськрайонне святкування 19-ої річниці незалежності, в закладах культури – тематичні заходи; у планах також – традиційний кубок з волейболу, молодіжна науково-пізнавальна акція "Чорний ліс-2010"; ЗМІ висвітлюватимуть підготовку та проведення заходів у тематичних рубриках.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА