друкувати


Держслужбовці Івано-Франківщини - за здоровий спосіб життя!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-16 10:45:58

Затверджено склад оргкомітету з підготовки та проведення VІІІ обласної спартакіади серед команд державних службовців облдержадміністрації, райдержадміністрацій та територіальних органів центральних органів виконавчої влади, яка пройде 19-20 червня в Галичі.

Спартакіада проводиться з метою залучення державних службовців до занять фізичною культурою і спортом, організації їх активного відпочинку, розвитку та популяризації видів спорту, пропаганди здорового способу життя. Відповідне розпорядження підписав перший заступник голови ОДА Василь Плавюк 11 червня ц.р.

Організаційний комітет з підготовки та проведення VІІІ обласної спартакіади серед команд державних службовців облдержадміністрації, райдержадміністрацій та територіальних органів центральних органів виконавчої влади очолив заступник голови ОДА Роман Іваницький.

Згідно з Положенням про спартакіаду до змагань допускаються команди державних службовців облдержадміністрації, райдержадміністрацій та територіальних органів центральних органів виконавчої влади. Усі учасники змагань повинні мати єдину спортивну форму та необхідний інвентар. Змагання з видів спорту проводяться згідно з діючими правилами змагань, затвердженими федераціями України з видів спорту. Система проведення змагань визначається суддівською колегією залежно від кількості заявлених команд.

Довідка: Спартакіада проводиться 19-20 червня 2010 року в м.Галич на базі спортивного комплексу, спортивних споруд ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та стадіону «Колос». Реєстрація команд відбудеться 19 червня – 10.00 до 10.30 год.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА