друкувати


На Івано-Франківщині підводять підсумки двомісячника з благоустрою області

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-16 01:30:45

За результатами проведення в області двомісячника з благоустрою і впорядкування територій населених пунктів області буде узагальнено виконані роботи та надано відповідні матеріали в оргкомітет до 18 червня ц.р.

З цією метою утворено шість відповідних робочих груп, які очолили перший заступник голови ОДА Василь Плавюк, заступники голови ОДА Василь Брус, Руслан Гусак, Ігор Зварич та Роман Іваницький, заступник голови-керівник апарату ОДА Роман Струтинський. Про це йдеться в розпорядженні першого заступника голови ОДА Василя Плавюка від 10.06.2010р. № 333.

До 16.06.2010р. робочим групам доручено провести об’їзд закріплених адміністративно-територіальних одиниць щодо перевірки виконання вимог розпорядження голови ОДА від 16.02.2010р. № 206.

Заступник голови ОДА Руслан Гусак та заступник голови – керівник апарату ОДА Роман Струтинський здійснять опрацювання результатів перевірок та підготують матеріали на наступне засідання колегії обласної державної адміністрації.

Крім того, відділу забезпечення діяльності керівництва апарату і організаційному відділу ОДА доручено виготовити відеоматеріали за результатами проведення двомісячника з благоустрою і впорядкування територій населених пунктів області.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА