друкувати


А.Гриценко очолив партію «Громадянська позиція»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-14 03:15:38

Сьогодні у Києві відбувся З’їзд політичної партії «Громадянська позиція», на якому головою партії одноголосно обрано Анатолія Гриценка.

Також делегати з’їзду прийняли нову редакцію Статуту й обрали керівні органи партії.

Коментуючи рішення з’їзду, Анатолій Гриценко відзначив, що політична партія «Громадянська позиція» братиме участь у всіх наступних виборах – як до місцевих органів влади, так і до парламенту України.

«Ми готуватимемося до виборів», - підкреслив Гриценко.

Крім того, він зазначив, що «Громадянська позиція» як опозиційна партія готова координувати свої дії з іншими політичними партіями і впливовими громадськими організаціями.

«Ми готові до співпраці, коли влада своїми діями створює загрозу обмеження прав і  свобод громадян, зокрема, прав на свободу слова, на повну й об’єктивну інформацію, права на мітинги і зібрання, вільне підприємництво тощо», - заявив Гриценко.

За словами новообраного голови партії, «Громадянська позиція» також відкрита для спільних дій з іншими політичними та громадськими організаціями, у випадках, коли «влада приймає рішення, які своїми наслідками загрожують суверенітету української держави та національній безпеці України».

«З цих питань партія «Громадянська позиція» готова координувати свої дії у парламенті та за його межами, як у центрі, так і в регіонах», - заявив Гриценко.

Джерело: Персональний сайт Анатолія Гриценка