друкувати


На Коломийщину очікують великі економічні перспективи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-14 09:00:51

11 червня 2010 року в м.Коломиї перебувала делегація Міжнародного Трейд-клубу. Високих гостей зустріли голова Коломийського районної державної адміністрації Михайло Негрич, міський голова Юрій Овчаренко, його заступник Володимир Тарновецький.

Знайомство розпочалося у приміщенні Коломийського національного музею Гуцульщини та Покуття ім. Й.Кобринського.

Анжей Грабовський – голова Міжнародного Трейд-клубу відкрив засідання, ознайомив присутніх з діяльністю клубу, основна місія якого полягає у зборі інформації про економічний потенціал регіонів з подальшим представленням цієї інформації в посольствах різних держав світу, а також залученням інвестицій.

Делегацію очолювали представники з 14 держав світу: Австрії, Азербайджану, Німеччини, Канади, Китаю, Нідерландів, Росії, Румунії, Словаччини, Польщі, Узбекистану, України, Чехії, Фінляндії та Японії.

Гостям представлено мультимедійну презентацію міста Коломиї і Коломийського району, проекти будівництва заводу утилізації сміття в м.Коломиї загальною вартістю 50 млн.доларів, соціальний проект реалізації молодіжної політики в Коломийському молодіжному центрі, виробництва чисто екологічної продукції за стандартами "Чиста флора", заготівлі та переробки дикоростучих лікарських рослин.

Учасників клубу зацікавила виставка готової продукції підприємств району й міста, зокрема продукція фірм "Терракота", "Квілт", "Галка-Карпати".

У засіданні взяв участь начальник головного управління з питань туризму, євроінтеграції і зовнішніх зв'язків та інвестицій облдержадміністрації Віталій Семків.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА