друкувати


Учениці початкових класів змагалися за звання "Принцесса літа 2010"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-12 05:00:43

Учениці початкових класів змагалися за звання "Принцесса літа 2010". На головній сцені народного дому дефілювали 18-ть маленьких красунь. Кожна з них обрала для себе образ казкової героїні. Адже саме такою є одна з головних умова конкурсу.

Тут феї, попелюшки, білочки, котики, лісові мавки та червоні шапочки. Аліна Качур обрала образ білосніжки. Окрім казкового вбрання учасниці цього дійства представили ще й 18-ть королівських страв. Таким було домашнє завдання конкурсанток. Під пильним наглядом мам та бабусь дівчатка демонстрували свої кулінарні здібності.

Тут різноманітні тістечка, тортики , пиріжки та навіть салати. Згодом на маленьких красунь чекав конкурс на найкращий капелюшок. За допомогою яскравих бантів та стрічок ці дівчатка перетворювали звичайний капелюх на справжній витвір мистецтва. - головна мета такого дійства-влаштувати свято дитячих посмішок. Звання "Принцеса літа 2010" отримала учениця 9-ої школи Мар'яна Юрків. Та жодна з цих маленьких красунь не залишилась без уваги. Кожна отримала титул та безліч цікавих подарунків.

Джерело: Радіо «Західний полюс»