друкувати


Володимир Єшкілєв планує вполювати чупакабру

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-11 05:35:42

Намір організувати культурну-мистецький перформанс «Полювання на чупакабру» висловив сьогодні під час круглого столу «Франківська фантастика» відомий на Прикарпатті письменник і масон Володимир Єшкілєв. «Ми будемо виїжджати в Карпати на пошуки чупакабри, - розповів письменник журналістам, - Я часто бачив чупакабру під час полювань. Їх бігає штуки чотири в Карпатах».

Зі слів В.Єшкілєва, карпатській легенді про цю загадкову тварину, на відміну від розповідей про її латиноамериканського родича, вже близько 200 – 250 років. Щоправда раніше вона висмоктувала кров у кіз, а не в кролів, як зараз. Очевидно, за останні два століття монстр набрався аристократичних манер.

Перформанс відбудеться в рамках проекту «Метафізика Карпат», підготовку якого в даний час завершує пан Єшкілєв. Про час проведення заходу він пообіцяв повідомити окремо. «Я особисто візьму рушницю і карабіна, - продовжує письменник, - якщо не вдасться злапати чупакабру, то підстрелю яку-небудь ворону».

Халепа лише в одному: прикарпатський масон забув повідомити, який саме галюциноген необхідно спожити перед тим, як полювати чупакабру…

Автор: Сергій БІЛИЙ