друкувати


Ти про любов до чистоти щось намалюй чи напиши

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-11 01:00:50

В Івано-Франківську з ініціативи міського виконавчого комітету та муніципальної інспекції з благоустрою пройшов конкурс на кращий напис, вислів, речівку або малюнок, які закликали б не засмічувати навколишнє середовищі і дбати про благоустрій міста.

Конкурс відбувався у двох вікових категоріях: серед дорослих та учнів загальноосвітніх шкіл. Слід зауважити, що івано-франківці досить активно відгукнулись на пропозицію міської влади взяти в ньому участь.

Загалом зголосились направити на суд суворого журі свої слогани та малюнки 18 мешканців обласного центру. В результаті серед учнівської молоді перемогу здобув Олег Шев’як. Другим був Іван Гураль, третьою – Марта Васильків. Серед дорослих перше місце посів Богдан Полячок, друге – Сергій Заграбайло, третє – Олена Слободян. Усі призери були нагороджені дипломами Івано-Франківського міського виконавчого комітету. Окремим дипломом була нагороджена Юлія Чікель за виконання тематичного малюнка, який закликає дбати про чистоту навколишнього середовища.

Зі слів начальника муніципальної інспекції Степана Кукули, такий конкурс в місті проводиться вперше, проте планується зробити його щорічним. Результати конкурсу матимуть широку дію в майбутньому, оскільки усі надіслані мешканцями Івано-Франківська слогани, речівки, малюнки будуть використані в місцях масового скупчення і відпочинку місцевого населення і слугуватимуть справі забезпечення благоустрою і чистоти в місті.

Автор: Сергій БІЛИЙ