друкувати


Туристичний потенціал Прикарпаття презентували на Міжрегіональному форумі "Чернігівщина-туристична 2010"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-09 07:30:39

Представники головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій ОДА 4-6 червня ц.р. презентували туристичний потенціал Прикарпаття на Міжрегіональному туристичному форумі "Чернігівщина-туристична 2010", який проходить четвертий рік поспіль на Чернігівщині.

Цього року у заході взяли участь представники з України, Білорусії та Болгарії. Серед них: 13 туристичних компаній, 23 райони та 3 міста Чернігівщини, представлені на форумі й експозиції Закарпатської, Івано-Франківської, Житомирської, Херсонської, Львівської, Волинської, Полтавської, Черкаської, Харківської областей, а також – Гомельська область з Республіки Білорусь. Туристичний форум розпочав роботу 4 червня у виставковому залі «Експоцентр» Чернігівської регіональної торгово-промислової палати.

Кожен з учасників форуму демонстрував туристичну привабливість своєї області, району, музейної установи. Демонструвалися фільми, розповсюджувалися інформаційні буклети, відбувався обмін пропозиціями та досвідом між учасниками турфоруму

Подібні туристичні форуми мають велике значення для розвитку туризму в кожній області України, оскільки інформаційно і практично сприяють збагаченню професійного досвіду між фахівцями туристичної галузі та забезпечують збільшенню кількості внутрішніх туристів в регіон.

Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій ОДА запрошує до спільного представлення області на туристичних виставках, що відбудуться восени в м.Києві, м.Ужгороді, м.Львові. За інформацією звертатися в управління туризму за тел. 55-19-25, 55-22-23.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА