друкувати


Міліція Івано-Франківщини подбала про літній відпочинок дітей міліціонерів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-07 01:45:03

Керівництво УМВС України в Івано-Франківській області та обласна рада фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» подбали про те, щоб упродовж літа діти працівників прикарпатської міліції мали можливість оздоровитися і відпочити в літньому таборі.


Усі умови для цього створено на динамівській базі в селі Яблуниця Яремчанської міськради. За словами заступника начальника УМВС в області підполковника міліції Інни Василів, передбачається, що за п’ять заїздів в чудових природніх умовах і на чистому карпатському повітрі відпочинуть понад 120 дітей.

Для них підготовлені цікаві програми дозвілля – екскурсійні поїздки, спортивні ігри, музичні вечори. Що відрадно, власне, для батьків-міліціонерів, то це те, що оплату половини вартості путівки взяла на себе профспілка атестованих працівників міліції Івано-Франківщини. Голова профспілкового комітету Володимир Йосипович Бойдуник започаткував літній відпочинок дітей міліціонерів за активної підтримки профспілки ще три роки тому. Відтоді щорічно діти міліцейських родин мають повноцінний відпочинок перед навчальним періодом.

5 червня на відпочинок в Яблуницю поїхали найменше діти віком від 7 до 10 років, які в належних умовах і з цікавістю проведуть на базі «Динамо» 12 днів.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області