друкувати


Урочисте нагородження переможців I етапу «Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей-2010» в Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-03 02:01:30

Нагородження переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу "Податки очима дітей - 2010" відбулося в залі Коломийської ОДПІ 2 червня і розпочалося із слова-привітання начальника Світлани Олексіївни Лубоцької.


З кожним роком число учасників конкурсу зростає. А цього року у районному конкурсі приймали участь вихованці Коломийської дитячої художньої школи, Гвіздецької школи мистецтв, Коломийської спеціалізованої школи №1 ім.Василя Стефаника, Коломийської ЗОШ I-III ступенів №4, Коломийської спеціалізованої школи №5 ім. Тараса Шевченка, учні Отинійської і Замулинецької загальноосвітніх шкіл I-III ступенів Коломийського району.

Роботи, а їх було 65 (47 малюнків, 6 творів декоративно прикладного мистецтва та 12 літературних творів) були дуже цікаві та професійні, відмічався високий рівень.

Переможцями конкурсу стали

В напрямку «Художні твори»:

(вікова категорія 9-12 років)

I місце - Стефанський Юрій, Гвіздецька школа мистецтв. Малюнок під назвою «Одним із рецептів достатку є праця, порядність і сплата податку!»;

ІІ місце – Борисевич Наталія, Гвіздецька школа мистецтв. Малюнок «У нас у школі навчання завдяки системі оподаткування»;

III місце – Олійник Валентина, Гвіздецька школа мистецтв. Малюнок «Заплати податки й спи спокійно».

(вікова категорія 13-16 років)

І місце Галатинюк Любомир, Коломийська дитяча художня школа. Малюнок під назвою: «Довбуш-податківець».

ІІ місце – Богаченко Анастасія, Гвіздецька школа мистецтв. Малюнок «Як бюджет наш повний, то навколо усі радіють»;

III місце - Амброзяк Олег, Коломийська дитяча художня школа. Малюнок «Податки і добро».

В напрямку «Твори декоративно-прикладного мистецтва»:

(вікова категорія 9-12 років)

I місце - Негрич Михайло, Коломийський будинок дитячої та юнацької творчості. Робота «Буде держава в достатку жити, коли і хитрі лисиці податок будуть платити»;

(вікова категорія 13-16 років)

I місце - Юзюк Олег, Замулинецької школи I-III ступенів Коломийського району, за роботу виконану з пластиліну «Хто податки вчасно сплатить, той грошей своїх не втратить, і природу збереже, і у мирі проживе».

II місце – Соловей Вікторія, Коломийський будинок дитячої та юнацької творчості. Робота «А ти друже не жартуй, а доходи декларуй»;

III місце – Костюк Юлія, Коломийський будинок дитячої та юнацької творчості. Флористика «Як податок я сплатив- в достатку з жінкою зажив».

В напрямку «Літературні твори»:

(вікова категорія 9-12 років)

I місце - Суботяк Богдана, Коломийська загальноосвітня школа I-III ступенів №4. Казка «Лісова пригода»;

(вікова категорія 13-16 років)

I місце - Христан Назар, Коломийська загальноосвітня школа I-III ступенів №4. За роботу «Казка про податок».

II місце - Грицюк Світлана, Коломийська ЗОШ I-III ступенів№4. Вірш «Громадянський обов‘язок»;

III місце - Вербіщук Віталій, Коломийська спеціалізована школа I-III ступенів ім.В.Стефаника, «Казочка про чисте сумління».

Привітали учасників конкурсу і платники податків в особі керівника ЗАТ «Коломийське заводоуправління будівельних матеріалів» Івана Дмитровича Симотюка та заступника керівника ТОВ «Або-Мікс» Романа Васильовича Гушулея.

У залі панувала щира та радісна атмосфера. Діти читали свої вірші на податкову тематику.

Жодний учасник не залишився у цей день без подарунку, усі отримали свої заслужені дипломи та подарунки.

Підводячи підсумок конкурсу, начальник Коломийської ОДПІ Світлана Олексіївна Лубоцька подякувала конкурсантам за участь у конкурсі та побажала успіхів у навчанні сподіваючись на зустріч в наступному році.

Джерело: Коломийськa ОДПІ